Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayaklarının kesildiğini görmek

Rüyada başkasının ayaklarının kesildiğini görmek

Rüyada başkasının ayaklarının kesildiğini görmek yaşam standartlarını yükselteceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Ne kadar çok çaba gösterirseniz o kadar geri dönüş alacaksınız.

Rüyada başka birinin ayağının kesildiğini görmek işlerinin günden güne açılacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, insanlara öncülük edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayakların kesilmesini görmek bereketli günler geçirileceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine delalettir.

Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada ayak kesilmesini görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayaklarının kesildiğini görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments