Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin ayaklarını görmek

Rüyada ölen kişinin ayaklarını görmek

Rüyada ölen kişinin ayaklarını görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine işaret eder.

Rüyada ölen kişinin ayaklarını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun bayanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada ölmüş kişinin ayaklarını görmek beklentilerine ulaşacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin ayaklarını görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, doğru kararların alınacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, faydalı şeyler yapacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ölen kişinin ayağını görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin ayağını görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine delalet eder.

Rüyada ayağa su dökmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına inanılır.

Rüyada ayaklı sarı yılan görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine tabir olunur.

Rüyada iki ayaklı yılan görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, anne duasının açılacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments