Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin ayağını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin ayağını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin ayağını görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin ayağını gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde kendinizi bir rekabet ortamında ya da mücadele etmek zorunda bulabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin ayağını görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin ayağını görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş kişinin ayaklarını görmek kırgınlıkların geçeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin ayaklarını görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek kısmetlerinin çoğalacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin ayaklarını görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak sevmek borçlanacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin ayağını kırık görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments