Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa çorap giydirmek

Rüyada ayağa çorap giydirmek

Rüyada ayağa çorap giydirmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına yorulur.

Rüyada ayağa çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size zor anlar yaşatabilirler.

Rüyada başkasının ayağına çorap giydirmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayağına çorap giydirmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine tabir olunur.

Rüyada ayağa çorap giymek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağa çorap giydirmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, kendisi için mal mülk alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağa siyah çorap giymek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada ayağında yırtık çorap görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına delalettir.

Rüyada ayağını çorapsız görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çoraplı ayak görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments