Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları bağlı at görmek

Rüyada ayakları bağlı at görmek

Rüyada ayakları bağlı at görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, saygınlığına leke sürüleceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada ayakları bağlı at gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla taktik, strateji ya da yöntem kullanılması gereken durumların içerisine karışmış bulabilirsiniz.

Rüyada ayağı bağlı at görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ayakları bağlı at görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağı bağlanmak kurulu düzenin bozulacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına delalet eder.

Rüyada ayaklarının bağlı olduğunu görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, önün açılacağına yorulur.

Rüyada ayağı bağlı horoz görmek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına delalet eder.

Rüyada ayağından bağlanmak zarar edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına delalet eder.

Rüyada ayaklarını bağlı görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Rüyada ayakları bağlanmak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments