Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen hanımını görmek

Rüyada ölen hanımını görmek

Rüyada ölen hanımını görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına delalettir.

Rüyada ölen hanımını gördüyseniz:

  • Şikayet etmek işleri karıştıracaktır, ince davranmanızda fayda var.

Rüyada başbakan hanımını görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hanımını kesmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, sebep olacağına işaret eder.

Rüyada hanımının doğumunu görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, günah işlemekten korunacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine alamet eder.

Rüyada kardeşin hanımını görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, attığı her adımı düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşinin hanımını görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine işaret eder.

Rüyada kardeş hanımı görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, onlardan büyük hayır göreceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada hanımıyla evlenmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine delalettir.

Rüyada hanımı görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments