Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımıyla evlenmek

Rüyada hanımıyla evlenmek

Rüyada hanımıyla evlenmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, başarılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada hanımıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Maddi bir kazanım ya da bir hediye duygusal tepkilere neden olabilir.

Rüyada kendi hanımıyla evlenmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımının başkasıyla evlendiğini görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet eder.

Rüyada hanımıyla evlenmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine inanılır.

Rüyada hanımının evlendiğini görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hanımıyla tekrar evlenmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada hanımını başkasıyla evlendiğini görmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımla kavga etmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımını zina ederken görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, sürekli bağırıp çağıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments