Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşin hanımını görmek

Rüyada kardeşin hanımını görmek

Rüyada kardeşin hanımını görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşin hanımını gördüyseniz:

  • Herşey kısa bir süre içinde yoluna girecek.

Rüyada kardeş hanımı görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine delalettir.

Rüyada kardeşinin hanımını görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına inanılır.

Rüyada kardeşin hanımını görmek afiyette olacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine yorulur.

Rüyada hanımıyla evlenmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, zorluklarının kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada hanımımı görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın hanımını görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hanımını öpmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Rüyada hanımı dövmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments