Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin hanımını görmek

Rüyada kardeşinin hanımını görmek

Rüyada kardeşinin hanımını görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yaraların merheminin bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin hanımını gördüyseniz:

  • Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, çalışmalarınızda kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada kardeş hanımı görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin hanımını görmek evlat sahibi olunacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine işarettir.

Rüyada kardeşin hanımını görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, sorunların çabucak halledileceğine delalet eder.

Rüyada hanımımı görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine inanılır.

Rüyada dayı hanımını görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına delalettir.

Rüyada hanımını öldürmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada amca hanımı görmek malında azalmaya, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımının zina ettiğini görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments