Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımını kesmek

Rüyada hanımını kesmek

Rüyada hanımını kesmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada hanımını kesmek gördüyseniz:

  • Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, çalışmalarınızda kullanabileceğiniz bir alt yapı oluşturabilirsiniz.

Rüyada hanımını kesmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rahatın kaçacağına alamet eder.

Rüyada hanımıyla tartışmak maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımına sarılmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada cumhurbaşkanının hanımını görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada hanımının zina ettiğini görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine delalet eder.

Rüyada hanımının doğumunu görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına işarettir.

Rüyada hanımıyla kavga etmek böylece işlerini yoluna sokacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine işarettir.

Rüyada hanımın öldüğünü görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments