Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımının doğumunu görmek

Rüyada hanımının doğumunu görmek

Rüyada hanımının doğumunu görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımının doğumunu gördüyseniz:

  • Bitmek üzere olan ya da bitmiş gözüyle baktığınız işlerin aniden bozulabilir.

Rüyada hanımının doğum yaptığını görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımının doğumunu görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına inanılır.

Rüyada hanımın öldüğünü görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalettir.

Rüyada hanımını başkasıyla evlendiğini görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımının avret yerini görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, bol para kazanacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada patronun hanımını görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada hoca hanım görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalettir.

Rüyada hanımını başka erkekle görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, köşeye sıkıştıracağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments