Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyle el sıkışmak

Rüyada sevdiği kişiyle el sıkışmak

Rüyada sevdiği kişiyle el sıkışmak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • İş birlikleriniz, ilişkileriniz, iş bağlantılarınız, planlarınız, görevleriniz veya projelerinizle ilgili yeni bilgiler açığa çıkabilir veya gelen yeni haberlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle el sıkışmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle el sıkışmak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle el sıkışmak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin elini tutmak yönetici makamına oturacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tutmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğiniz kişinin elini tutmak hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele yürümek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments