Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin tırnaklarını kesmek

Rüyada ölen birinin tırnaklarını kesmek

Rüyada ölen birinin tırnaklarını kesmek çok mutlu olunacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına yorulur.

Rüyada ölen birinin tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Evinizde veya ailenizde arkadaşlık ilişkilerinizi veya ilgi alanlarınızı etkileyecek önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada tırnak kesmek törpülemek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada makasla tırnak kesmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklarını dipten kesmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine yorulur.

Rüyada camide tırnak kesmek sağlığının bozulacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine yorulur.

Rüyada babanın tırnaklarını kesmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının tırnak kesmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, hasret çekenlerin buluşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments