Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak kesmek törpülemek

Rüyada tırnak kesmek törpülemek

Rüyada tırnak kesmek törpülemek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe yorulur.

Rüyada tırnak kesmek törpülemek gördüyseniz:

  • Bazı plan veya düzenlemelerinizde pürüzler söz konusu olabilir.

Rüyada tırnak kesmek törpülemek yaptığı işlerin de içine sineceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, malının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağı törpülemek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak törpülediğini görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tırnak törpülemek rahatsızlık duyulacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına yorulur.

Rüyada tırnakları törpülemek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını törpülemek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, işlerin iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada tırnaklarını törpülemek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnaklarını törpülemek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, saygınlığının da artacağına, özlemelerin son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments