Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamamda saç taramak

Rüyada hamamda saç taramak

Rüyada hamamda saç taramak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamamda saç taramak gördüyseniz:

  • Her şekilde her şey yolunda gideceğe benziyor.

Rüyada hamamda saç taramak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kazancın ikiye katlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa saç taramak üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada saçı taramak ettiği zararları telafi edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kızının saçını taramak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı saç taramak aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kurtuluşa kavuşacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin saçını taramak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada ölü saçı taramak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını taramak mallarının ve kazancının çoğalacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, mal sahibi olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments