Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin ayağını öpmek

Rüyada ölen birinin ayağını öpmek

Rüyada ölen birinin ayağını öpmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada ayağın altını öpmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hayallerinin de yarım kalacağına delalet eder.

Rüyada kocanın ayağını öpmek güçlendikçe güçleneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinin ayağını öpmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, iyi zamanlar geçireceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölü ayağı öpmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada ayağı öpmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen babanın ayağını öpmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin ayağını öpmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarını öpmek işlerin daha kötüye gideceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments