Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın ayağını öpmek

Rüyada kocanın ayağını öpmek

Rüyada kocanın ayağını öpmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Sonuçlar, sizin yolunuzda gitmeleri durumunda oluşacak sonuçlardan daha da iyi olabilir.

Rüyada kocanın ayağını öpmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına delalettir.

Rüyada koca ayak görmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, haram mala işaret eder.

Rüyada eski kocayı öpmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kocasını öpmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada kocanı öpmek fakirliğinin biteceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocası öpmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının elini öpmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, patron koltuğuna geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments