Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birini oynarken görmek

Rüyada ölen birini oynarken görmek

Rüyada ölen birini oynarken görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, nahoş sözler işiteceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birini oynarken gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada sevdiğini oynarken görmek mutluluğunun büyüyeceğine, dayanışma içinde kalacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına yorulur.

Rüyada tenis oynandığını görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi oynarken görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada kartopu oynayanları görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kumar oynayan görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına tabir olunur.

Rüyada oynayan insanlar görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada oynayan diş görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, kısmetinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada top oynayanları görmek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments