Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini oynarken görmek

Rüyada sevdiğini oynarken görmek

Rüyada sevdiğini oynarken görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini oynarken gördüyseniz:

  • İşleri düzene koymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini oynarken görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada oyun oynarken görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnında bebek oynaması görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine delalet eder.

Rüyada beyaz oğlak oynarken görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada kendini oynarken görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, kötü günleri geride bırakacağına inanılır.

Rüyada düğünde oynayan insan görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini oynarken görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulur.

Rüyada düğünde oynayan görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments