Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumar oynayan görmek

Rüyada kumar oynayan görmek

Rüyada kumar oynayan görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, borca batacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumar oynayan gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden kişilerle bağlantı kurabilir ya da size ilham veren kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Rüyada başkasını kumar oynarken görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumar oynayan görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine tabir olunur.

Rüyada kumar oynayıp kaybetmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, yalnız kalınacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada birini kumar oynarken görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kumar oynarken görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine yorulur.

Rüyada kumar oynayıp para kazanmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının kumar oynadığını görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumarda kazanmak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, eğlenceli günler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments