Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi oynarken görmek

Rüyada eski sevgiliyi oynarken görmek

Rüyada eski sevgiliyi oynarken görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi oynarken gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi oynarken görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi oynarken görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye su vermek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, başarılarının düşeceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi ısırmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının eski sevgilisini görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada sevgilisinin eski sevgilisini görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yanlış yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sevgilisiyle görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments