Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasını içki içerken görmek

Rüyada bir başkasını içki içerken görmek

Rüyada bir başkasını içki içerken görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, konforunun artacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına işarettir.

Rüyada bir başkasını içki içerken gördüyseniz:

  • Problemli ortamlarla uğraşma zorluğu istikrarsız bir görünüm vermenize neden olabilir.

Rüyada ölen birini içki içerken görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada içki içmeyi istemek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına inanılır.

Rüyada içki içen kadın görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada içki içmeye çalışmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin içki içtiğini görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, aksiliklerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki içtiğini sanmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini içki içtiğini görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments