Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, büyük atılımlar yapacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun içki içtiğini gördüyseniz:

  • Kişisel değişim planınıza sadık kalmanız olumlu yönde ilerlemeniz anlamına geliyor.

Rüyada oğlunu içki içerken görmek onlardan fayda göreceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işarettir.

Rüyada başka birinin içki içtiğini görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada içki içmeyi reddetmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının içki içtiğini görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, hafifleyeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki içmeyi istemek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, iyi hissedeceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada babanı içki içerken görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini içki içerken görmek kişinin şansının artacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, zahmetinin çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments