Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içip kusmak

Rüyada içki içip kusmak

Rüyada içki içip kusmak hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına işaret eder.

Rüyada içki içip kusmak gördüyseniz:

  • İnsanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada içki içip kusmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, hayallerinin peşinden gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki kusmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada içki içmek ve kusmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek bir akrabadan hata görüleceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine inanılır.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki içip tükürmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun içki içtiğini görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine inanılır.

Rüyada evinde içki içildiğini görmek kazancının da eksilmeyeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments