Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içmeyen birini içki içerken görmek

Rüyada içki içmeyen birini içki içerken görmek

Rüyada içki içmeyen birini içki içerken görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, iç açıcı sözlere, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işaret eder.

Rüyada içki içmeyen birini içki içerken gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları affetmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının içki içtiğini görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, işlerinin kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada başkasının içki içtiğini görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, insanların saygısının kazanılacağına inanılır.

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içkiyi içmemek hayır vereceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin içki içtiğini görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına rivayet eder.

Rüyada kendini içki içerken görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmemek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments