Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusta gemi görmek

Rüyada okyanusta gemi görmek

Rüyada okyanusta gemi görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada okyanusta gemi gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen gösterin.

Rüyada okyanusta gemi görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada gemi ve okyanus görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, ticarete adım atacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada okyanusda gemi görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet eder.

Rüyada okyanusta gemide olmak gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işaret eder.

Rüyada okyanus ve gemi görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine tabir olunur.

Rüyada okyanusu yüzerek geçmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada okyanus geçmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada okyanusa düşmek yeni bir yol tutulacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments