Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusda gemi görmek

Rüyada okyanusda gemi görmek

Rüyada okyanusda gemi görmek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada okyanusda gemi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıkları değişiklikler dikkatinizi dağıtabilir.

Rüyada gemi ve okyanus görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, en tepkedeki kimse olacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada okyanusta gemi görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada okyanusda gemi görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada okyanus ve gemi görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada okyanusta gemide olmak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada okyanusa bakmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret eder.

Rüyada okyanusta uçmak güzel günler yaşayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, evlatlarından memnun olacağına işarettir.

Rüyada okyanusa girdiğini görmek ticarette öne geçeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, anne baba duasının alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments