Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusta gemide olmak

Rüyada okyanusta gemide olmak

Rüyada okyanusta gemide olmak sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada okyanusta gemide olmak gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada okyanusta gemi görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda feraha ermeye, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada gemi ve okyanus görmek kazancın günden güne daha da artacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine inanılır.

Rüyada okyanusta gemide olmak maddi durumunun düzeleceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada okyanus ve gemi görmek çok yorulacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada okyanusda gemi görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalgalı okyanus görmek sorunlarını aşacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada atlas okyanusu görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, kalp kırmaya, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına delalettir.

Rüyada okyanusta balıklarla yüzmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments