Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusu yüzerek geçmek

Rüyada okyanusu yüzerek geçmek

Rüyada okyanusu yüzerek geçmek pek çok kişiyi idare edeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada okyanusu yüzerek geçmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Rüyada okyanusu yüzerek geçmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada okyanus geçmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine işarettir.

Rüyada okyanustan geçmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, durumun değişmesine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada okyanus deniz görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, işlerinin düşeceğine yorulur.

Rüyada buz tutmuş okyanus görmek evlerin ayrılacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine inanılır.

Rüyada okyanusta gemide olmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Rüyada okyanus düşmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada okyanus ve gemi görmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments