Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi ve okyanus görmek

Rüyada gemi ve okyanus görmek

Rüyada gemi ve okyanus görmek gönlünün ferahlayacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada gemi ve okyanus gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz dışında hiçbir şeye ihtiyacınız yok.Genellikle kısa süren ani aşk ilişkilerini tercih edeceksiniz.

Rüyada okyanusta gemide olmak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, onlardan medet umacağına delalet eder.

Rüyada okyanus ve gemi görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet eder.

Rüyada okyanusta gemi görmek haksızlık yapmayacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bol muhabbette kalacağına işarettir.

Rüyada okyanusda gemi görmek sevinç ve mutluluğa, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet eder.

Rüyada gemi ve okyanus görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, zorlukları teker teker aşacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına işaret eder.

Rüyada sakin okyanus görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada okyanusun ortasında olmak asla harama bulaşmayacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi okyanus görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments