Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusa düşmek

Rüyada okyanusa düşmek

Rüyada okyanusa düşmek mal kaybına uğrayacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, kendisini yıpratacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada okyanusa düşmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek akımlar veya rüzgarlar devreye girmeye başlıyor.

Rüyada okyanusa düşmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada okyanus düşmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu okyanus görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına inanılır.

Rüyada okyanusta sörf yapmak aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada okyanusta kalmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine inanılır.

Rüyada okyanusu yüzerek geçmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada okyanus yüzmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına işaret eder.

Rüyada okyanusun taştığını görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments