Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanus ve gemi görmek

Rüyada okyanus ve gemi görmek

Rüyada okyanus ve gemi görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, işlerin başına geçeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Rüyada okyanus ve gemi gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahhüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Rüyada okyanus ve gemi görmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına işarettir.

Rüyada okyanusda gemi görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine delalettir.

Rüyada okyanusta gemide olmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine işarettir.

Rüyada gemi ve okyanus görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada okyanusta gemi görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına delalet eder.

Rüyada okyanus ta yüzmek hayat düzeninin alt üst olacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine rivayet eder.

Rüyada hint okyanusu görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz okyanus görmek hiç istemediği işlere gireceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments