Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanus geçmek

Rüyada okyanus geçmek

Rüyada okyanus geçmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, zorlukların artacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına işarettir.

Rüyada okyanus geçmek gördüyseniz:

  • Tartışma çıkarmaktan zevk duyan kişiler anlaşmazlıklara neden olabilir.

Rüyada okyanus geçmek hayata karşı isteksizleşeceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada okyanustan geçmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada okyanusu yüzerek geçmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi okyanus görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada okyanusta olmak yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada okyanusa atlamak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, zor zamanlar geçireceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine inanılır.

Rüyada okyanus ve gemi görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine yorulur.

Rüyada okyanusta gemi görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments