Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküzle boğuşmak

Rüyada öküzle boğuşmak

Rüyada öküzle boğuşmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada öküzle boğuşmak gördüyseniz:

  • Sürprizler söz konusu olabilir.

Rüyada öküzle boğuşmak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, her şeyin sarpa saracağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına alamet eder.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına delalet eder.

Rüyada aslan boğuşmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine alamet eder.

Rüyada suyla boğuşmak bunu şeref sayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine delalet eder.

Rüyada sularla boğuşmak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada bir adamla boğuşmak mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada maymunla boğuşmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, planlı ve programlı davranacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine delalettir.

Rüyada timsahla boğuşmak şansının kötüye gideceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments