Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahla boğuşmak

Rüyada timsahla boğuşmak

Rüyada timsahla boğuşmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, hakkını savunamayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalet eder.

Rüyada timsahla boğuşmak gördüyseniz:

  • Kişisel görüşleriniz yapılması gerekenlerin önüne geçebilir.

Rüyada timsahla boğuşmak sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atla boğuşmak parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine tabir olunur.

Rüyada köpeklerle boğuşmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada maymunla boğuşmak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada koyunla boğuşmak güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplanla boğuşmak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisiyle boğuşmak yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına delalet etmektedir.

Rüyada cinlerle boğuşmak başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments