Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece yağmur yağdığını görmek

Rüyada gece yağmur yağdığını görmek

Rüyada gece yağmur yağdığını görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, muradının gerçekleşeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gece yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada gece yağmur yağdığını görmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada gece kar yağdığını görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına inanılır.

Rüyada düğününde yağmur yağdığını görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işarettir.

Rüyada birinin üzerine yağmur yağdığını görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işarettir.

Rüyada yazın yağmur yağdığını görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeye yağmur yağdığını görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada karla karışık yağmur yağdığını görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işaret eder.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments