Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışarda yağmur yağdığını görmek

Rüyada dışarda yağmur yağdığını görmek

Rüyada dışarda yağmur yağdığını görmek zaman bulmakta zorlanacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dışarda yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli hareket etmeli, değecek şeyler hariç para harcamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada dışarda yağmur yağdığını görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dışarda kar yağdığını görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dışarda yağmur görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına yorulur.

Rüyada yağmur ve karın yağdığını görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurla karışık kar yağdığını görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada berrak yağmur yağdığını görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi düğününde yağmur yağdığını görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments