Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurun çok yağdığını görmek

Rüyada yağmurun çok yağdığını görmek

Rüyada yağmurun çok yağdığını görmek çekilen hasretin biteceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada yağmurun çok yağdığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip ciddi kişilelerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kar ve yağmur yağdığını görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine rivayet eder.

Rüyada düğününde yağmur yağdığını görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok fazla yağmur yağdığını görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, çok mutlu olacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dışarıda yağmur yağdığını görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yağmur yağdığı görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına inanılır.

Rüyada denizin üzerine yağmur yağdığını görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, dişe diş savaşacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yağmurun yağdığını görmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments