Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, ümitlerinin son bulacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, sorunları başarıyla çözmeye, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Bir çok beklenmedik şeyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına yorulur.

Rüyada yağmurun üstüne yağdığını görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada denizin üstüne kar yağdığını görmek kendisini geliştireceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına yorulur.

Rüyada denizde yağmur yağdığını görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada denizin üzerine yağmur yağdığını görmek torunlarına dahi yeteceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada deniz kenarında yağmur yağdığını görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments