Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okey taşı görmek

Rüyada okey taşı görmek

Rüyada okey taşı görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, elini haramdan uzak tutacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada okey taşı gördüyseniz:

  • Yaşam sevincinizi paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz hayata nasıl daha da fazla anlam katabileceğinizi anlamanıza yardım edebilir.

Rüyada okey taşı görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada okey taşlarını görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, edilen duaların tutacağına rivayet eder.

Rüyada okey oynayan görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada okey ıstakası görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, kazancın gittikçe azalacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada okey oynamak hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine tabir olunur.

Rüyada okey oynayanları görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okey görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına alamet eder.

Rüyada okey oynandığını görmek amacına ulaşmayı başaracağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments