Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okey ıstakası görmek

Rüyada okey ıstakası görmek

Rüyada okey ıstakası görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada okey ıstakası gördüyseniz:

  • Estetikle, sanatla veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili başlıklarda para kazanma şansı doğabilir.

Rüyada okey ıstakası görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, ailenin büyüyeceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada okey taslari görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, mutlu bir evliliğe, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada okey oynadığını görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada kahvede okey oynamak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kötü yönde hareket edeceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine işarettir.

Rüyada okey takımı görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada okey görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalettir.

Rüyada okey taşlarını görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada okey oynayan görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, güven kaybı yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments