Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okey görmek

Rüyada okey görmek

Rüyada okey görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okey gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz veya eviniz için gerekli krediyi bulabilirsiniz ya da tam tersi, ani ödemeler sizi zorlayabilir.

Rüyada kahvede okey oynamak iş konusunda değişiklikler yapılacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada okey taşlarını görmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulur.

Rüyada okey oynadığını görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, vaaz ve nasihate, işlerin daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada okey taşı görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada okey oynayanları görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada okey ıstakası görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına işarettir.

Rüyada okey oynandığını görmek geçiminin yerinde olacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okey taslari görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments