Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okey oynayan görmek

Rüyada okey oynayan görmek

Rüyada okey oynayan görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada okey oynayan gördüyseniz:

  • Her ne kadar uzun zamandır çok başarılı olmuş olsanız da, bazı konulara farklı yaklaşmanızı isteyen veya öneren kişiler olabilir.

Rüyada okey oynandığını görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada okey oynayan görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine yorulur.

Rüyada okey oynayanları görmek sözlerinden çıkmayacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okey taşı görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine yorulur.

Rüyada okey oynamak uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına rivayet eder.

Rüyada kahvede okey oynamak hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işaret eder.

Rüyada okey takımı görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına yorulur.

Rüyada okey ıstakası görmek içebileceğine, umutlarının da tükeneceğine, hedeflerini tutturacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments