Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okey oynandığını görmek

Rüyada okey oynandığını görmek

Rüyada okey oynandığını görmek hataların düzeltileceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada okey oynandığını gördüyseniz:

  • Stresten ya da stresli kişilerden uzak durun.

Rüyada okey oynayanları görmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada okey oynandığını görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada okey oynayan görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kahvede okey oynamak rahat edileceğine, aşama göstermeyeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada okey taşı görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine yorulur.

Rüyada okey oynadığını görmek hayatının afiyette geçeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine işaret eder.

Rüyada okey ıstakası görmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada okey taslari görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments