Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okey oynamak

Rüyada okey oynamak

Rüyada okey oynamak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada okey oynamak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz veya sizi ilgilendiren kişilere daha çekici görünmenizi sağlayacak yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada kahvede okey oynamak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada okey oynamak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada okey taslari görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine tabir olunur.

Rüyada okey oynadığını görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okey oynayanları görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işarettir.

Rüyada okey oynayan görmek insanlar arasında yüceleceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalet eder.

Rüyada okey taşlarını görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına inanılır.

Rüyada okey taşı görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, iyi habere, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments