Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okey taşlarını görmek

Rüyada okey taşlarını görmek

Rüyada okey taşlarını görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, ağlayacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada okey taşlarını gördüyseniz:

  • Bildik rutininizin dışına çıkarak herkesin ilgisini çekmeniz veya merak uyandırmanız mümkün.

Rüyada okey taşı görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada okey taşlarını görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada okey taslari görmek onlardan büyük hayır göreceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada okey oynayan görmek kötü yollara gireceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kahvede okey oynamak kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada okey oynamak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, maddi çıkmazların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada okey takımı görmek kötü günlerin geride kalacağına, ele geçen parada artış olacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine inanılır.

Rüyada okey görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments