Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okey oynayanları görmek

Rüyada okey oynayanları görmek

Rüyada okey oynayanları görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada okey oynayanları gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği, durumunuzda istikrarı sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada okey oynayanları görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet eder.

Rüyada okey oynayan görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına yorulur.

Rüyada okey oynandığını görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada okey takımı görmek bereketin geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada okey görmek müjdeli haberler alacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada okey ıstakası görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulur.

Rüyada okey taşı görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına işarettir.

Rüyada okey oynadığını görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments