Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okey takımı görmek

Rüyada okey takımı görmek

Rüyada okey takımı görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, ihanet göreceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada okey takımı gördüyseniz:

  • Ne yapmak istiyorsanız onu yapmaya çalışmalısınız.

Rüyada okey takımı görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada okey oynayan görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, sıkılacağı bir haber almaya yorulur.

Rüyada kahvede okey oynamak hayatının güzelliklerle dolacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, maceralara atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okey oynadığını görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada okey taşı görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada okey oynamak yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, istihdam edeceğine alamet eder.

Rüyada okey oynandığını görmek memur ise terfi edeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kendi şansını kendi yaratacağına rivayet eder.

Rüyada okey oynayanları görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, bolluk içinde yaşanacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments