Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahvede okey oynamak

Rüyada kahvede okey oynamak

Rüyada kahvede okey oynamak başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, zor bir duruma düşüleceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kahvede okey oynamak gördüyseniz:

  • Bir seyahat söz konusu olabilir.

Rüyada kahvede okey oynamak namının yürüyeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada okey oynamak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına yorulmaktadır.

Rüyada okey oynayan görmek işlerinin gerileyeceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına delalet eder.

Rüyada okey görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada okey oynandığını görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Rüyada okey taşı görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına yorulur.

Rüyada okey oynadığını görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Rüyada okey taslari görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments