Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okey oynadığını görmek

Rüyada okey oynadığını görmek

Rüyada okey oynadığını görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada okey oynadığını gördüyseniz:

  • Yeni boyutlara doğru gidiyorsunuz.

Rüyada okey oynadığını görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada okey oynandığını görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada okey oynayanları görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine inanılır.

Rüyada okey oynamak evine huzur ve bereketin geleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kazancının her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada kahvede okey oynamak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada okey görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, fesat kimselerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada okey ıstakası görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada okey oynayan görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments